groepen gezocht

Om de Groepsziel meer vorm te kunnen geven ben ik op zoek naar mensen die zelf met een groep of groepen bezig zijn of willen. Die zich thuis voelen in de teksten op de site van de Groepsziel en met dezelfde passie en gedrevenheid dit in de buitenwereld willen neer zetten. Mensen die het leuk vinden om eens in de week of twee weken met anderen te praten over groei en ontwikkeling, over zelfrealisatie en hierin de ander durven spiegelen.

Natuurlijk sta je hierin niet alleen, ondersteun ik je in de processen en geef ik je meer uitleg en duidelijkheid over wat je kunt tegenkomen in de praktijk. Daarnaast coach ik je op het gebied van transpersoonlijkheid en laat ik je zien hoe je dit kunt omvormen in de praktijk. Eigen werkzaamheid en onvoorwaardelijkheid zijn belangrijk en dien je in voldoende mate in huis te hebben om de groep te kunnen ondersteunen in de processen die ze tegenkomen.

Naast de geestelijke bagage dien je ruimte te hebben of te kunnen regelen zodat de groep op regelmatige basis bijeen kan komen en verwacht ik dat je je hierin zelfstandig kunt bewegen op het gebied van financiën, kosten en administratie. De grote van de groep hangt van jezelf af maar ik adviseer om het bij maximaal 5 of 6 te houden zodat een ieder gezien en gehoord wordt tijdens de groepsavonden.

Je bent geheel vrij in de opzet van de groep en op welke manier je hier vorm aan wilt geven, ik steun je op de achtergrond en zal op uitnodiging geregeld langs komen bij een groepsavond om meer verdieping te geven, dit naast je persoonlijke begeleiding. Je kan beginnen vanuit een vriendenclub of met een paar mensen van een spirituele vereniging om zo een groep te gaan vormen die op basis van de Groepsziel bijeen willen komen.

Misschien kom je al op regelmatige basis samen met een aantal mensen en voel je dat er een gezamenlijke trilling is. Praat dan over de Groepsziel, over zelfrealisatie en het overstijgen van de persoonlijkheid. Als dit gehoor vind is het misschien tijd om te beginnen aan je missie van het Watermantijdperk en draag je bij aan het planetaire bewustzijn dat zich langzaam aan het ontvouwen is in deze tijd.

Graag hoor ik van je,
René